Želim cenovno ugoden prevoz:
Pošlji povpraševanje
Sledite nam:

Kdo smo

Podjetje Point2Point je bilo ustanovljeno leta 2012, z željo, da bi vam zagotovili varen, zanesljiv in udoben, vendar cenovno dostopen prevoz do bližnjih letališč. Našo ponudbo sta takrat sestavljajli dve obliki prevoza oseb in sicer skupinski oz. economy prevoz ter zasebni prevoz.

Skozi leta delovanja smo pridobili dodatne bogate izkušnje na področju protokolarnih prevozov, point to point prevozov (od točke A do B), prevozov poslovnih partnerjev, organizaciji prevozov na konferencah in kongresih (celotna logistika), prevozov na sestanke, izlete in turistične oglede za manjše skupine in posameznike, VIP prevozov ter avtobusnih prevozov.

Glede na kasnejše potrebe novih in naših obstoječih strank, ki so danes različna podjetja, turistične agencije ter posamezniki, smo v želji, da vam zagotovimo najboljšo možno storitev prevoza, skupinske prevoze popolnoma ukinili in ponudili le zasebne/individualne prevoze ter razširli vozni park, ki danes obsega tako osebna in kombinirana vozila različnih razredov, kot tudi minibuse in avtobuse.

Prepričani smo, da bomo izpolnili vaša pričakovanja.