Želim cenovno ugoden prevoz:
Pošlji povpraševanje
Sledite nam:

Prevoz do Benetk

Pri znanem obmorskem mestu Benetke najdemo dve letališči – Marco Polo ter Treviso.

Naši vozniki vas do obeh omenjenih letališč v povprečju pripeljejo v dveh urah in pol od Ljubljane. Planiran čas na omenjeni relaciji znaša 3 ure z upoštevanim postankom in rezervo. Na poti je predviden en krajši postanek.
 
Marco Polo je mednarodno letališče (medkontinentalno) in je od Benetk oddaljen 14 kilometrov, letališče Treviso, ki sicer spada pod Benetke pa se nahaja v 41 kilometrov oddaljenem mestu Treviso. Z letališča Treviso lahko letite zgolj znotraj Evrope.

Potnike, ki se z nami peljejo do letališča Marco Polo ali Treviso pobiramo na glavni železniški postaji v Ljubljani pri Economy prevozu ali na domačem naslovu z minimalnim doplačilom, pri Zasebnem prevozu na enem domačem naslovu znotraj Ljubljane brez doplačila.

Na letališču Treviso potnike odlagamo in pobiramo na parkirišču nasproti odhodov in prihodov, naše vozilo prepoznajo po napisu Point2Point. Na letališču Marco Polo pa potnike odlagamo in pobiramo na odhodih v prvem nadstropju nasproti izhoda črka H.

Cene prevozov do obeh omenjenih letališč so enake in znašajo:  od 20 €/osebo/smer naprej za Economy prevoz ter 170 €/smer za Zasebni prevoz (1 naslov, 1-8 potnikov).
Maksimalni čakalni čas znaša 3 ure, v povprečju vas dostavimo/poberemo v roku ene ure od vašega želenega časa prihoda/odhoda.