Želim cenovno ugoden prevoz:
Pošlji povpraševanje
Sledite nam:

Prevoz do Trsta

Pri Economy prevozu potnike pobiramo na glavni železniški postaji v Ljubljani z ustrezno označenim vozilom (logotip Point2Point) ali pa jih za minimalno doplačilo poberemo na domačem naslovu. Pri Zasebnem prevozu je možen odhod z enega domačega naslova znotraj Ljubljane brezplačno ali s poljubnega naslova izven Ljubljane z doplačilom. Potnike, ki vstopijo v naše vozilo ob naši začrtani poti, seveda poberemo brez doplačila. Pri povratku potnike čakamo na parkirišču nasproti izhoda z letališča – naša vozila prepoznajo po našem logotipu.
 
Letališče Trst se nahaja v mestu Ronchi dei Legionari, ki je od tržaškega zaliva oddaljeno 40 kilometrov, od glavnega mesta Slovenije pa 125 kilometrov.

Vožnja s Point2Point od Ljubljane do omenjenega letališča v povprečju traja 1 uro in 30 minut, na poti pa je predviden en krajši postanek.

Cene prevozov do letališče v Trstu znašajo: 18 €/osebo/smer za Economy prevoz ter 90 €/smer za Zasebni prevoz (1 naslov, 1-8 potnikov).
Maksimalen čakalni čas na prevoz znaša do 2 uri – v povprečju je le-ta okoli 1 ure -, pri Zasebnem prevozu čakanja ni (vozilo vas ob želeni uri pobere).