Želim cenovno ugoden prevoz:
Pošlji povpraševanje
Sledite nam:

Prevozi na letališče Brnik


Zasebni prevoz do letališča Brnik z osebnim avtomobilom (1-3 osebe) že od

22€/vozilo

Zasebni prevoz do letališča Brnik s kombijem (4-8 oseb) že od

36€/vozilo

Ker se zavedamo, da sta vaš čas in denar izjemno pomembna (tako pri posameznikih, kot pri zaposlenih, poslovnih partnerjih, gostih), so naši zasebni prevozi na letališče Brnik zelo dobra alternativa.

Z možnostjo izbire vozil različnih razredov, z urejenimi vozniki in vedno čistimi vozili ter našo fleksibilnostjo smo se maksimalno približali vašim potrebam, zato so naši prevozi na letališče Brnik zagotovo med najboljšimi.

Več različnih razredov vozil

  • osebno vozilo standardni razred (Škoda Octavia/Superb, VW Passat ali podobno)
  • kombinirano vozilo standardni razred (Renault Trafic, Opel Vivaro ali podobno)
  • osebno vozilo poslovni razred (Mercedes Benz E razreda ali podobno)
  • kombinirano vozilo poslovni razred (Mercedes Benz V razreda)
  • osebno vozilo luksuzni razred (Mercedes Benz S razred, Audi A8 ali BMW serijeKako potekajo prevozi na/z letališča Brnik z nami?

Prevozi so namenjeni le vam, vašim poslovnim partnerjem oz. gostom, zato ste v vozilu vedno sami (diskretnost in možnost dela med prevozom). Vozniki so izkušeni, prijazni in ustrežljivi ter s tekočim znanjem vsaj enega tujega jezika (angleščina). Prevozi na letališče Brnik so opravljeni glede na vaše želje (ni nepotrebnega čakanja na prevoz ali predčasnega odhoda, ni dodatnih pobiranj na drugih lokacijah).

Odhod je vedno z naslova, ki ga določite sami (brez dodatnih skrbi, kako priti do točke pobiranja v primeru skupinskih prevozov ali javnega prevoza) ter ob željeni uri.

Prevozi na letališče Brnik vključujejo tudi "meet&greet" - na letališču voznik potnike vedno pričaka v avli letališke zgradbe PRIHODI/ARRIVALS z vašim imenom in priimkom oz. z vnaprej dogovorjenim »wellcome board«-om (ime in priimek potnika, logotip podjetja/konference/kongresa itn.).

LETALIŠČE BRNIK

Letališče Brnik (letališče Jožeta Pučnika) je zaradi svoje bližine (od prestolnice je oddaljeno le 28 kilometrov) in sorazmerno dobrih letaliških povezav še vedno zelo priljubljeno med turisti in poslovneži. Še zlasti slednjim, ki jim je dandanes čas zelo pomemben.

Navkljub bližini in avtocestni povezavi pa žal ni ravno enostavno dostopno:
  • prevozi na letališče Brnik z javnim prevozom so časovno zelo potratni zaradi slabe povezave – stroškovno sicer ugoden avtobus vozi ob točno določenih urah, odhod je z določene lokacije (železniška postaja), velika večina pa nas ne živi v bližini, kar pomeni dodaten strošek za prevoz do lokacije odhoda.
  • parkirnine so visoke – slab teden dni parkiranja na zunanjem parkirišču je enak strošku našega prevoza, v parkirni hiši dotični znesek zadostuje za tri dni.
  • prevozi na letališče Brnik s shuttle prevozi so časovno potratni, saj je treba na shuttle čakati tudi po eno uro – pri odhodu ali povratku s skupinskim prevozom obstaja možnost čakanja do 1 uro na prevoz, odhod in povratek sta na določeno točko v Ljubljani, torej je potrebno nekako še priti do točke odhoda/prihoda, kar pomeni dodaten strošek ali obremenjevanje bližnjih.
  • prevozi na letališče Brnik s taksijem so cenovno neugodni – strošek prevoza je visok
  • pogosto ne veste kaj dobite pri naročilu prevoza na letališče Brnik – lahko vas pobere zgleden in urejen voznik z urejenim vozilom, lahko pa je vozilo umazano, zakajeno, voznik pa neurejen. Si upate tvegati pri prevozu vaših poslovnih partnerjev ali gostov z letališča?
Dovolite, da vas prihodnjič ob pristanku na letališču Brnik, pričakamo mi.