Želim cenovno ugoden prevoz:
Pošlji povpraševanje
Sledite nam:

Protokolarni prevozi

Med obiskom visokih političnih predstavnikov oz. delegacij ali za potrebe različnih tujih ambasad v Sloveniji, je vedno potrebno poskrbeti tudi za prevoz ali transportno logistiko, tako predstavnikov samih, kot tudi spremljevalnega osebja.

Vsa naša vozila višjega razreda, ki se uporabljajo za izvajanje protokolarnih prevozov, so novejšega letnika ter ustreznih barv (črna, siva, modra).

Ker je varnost na prvem mestu in pri tovrstnih prevozih najpomembnejša, imajo vozniki opravljen nadaljevalni tečaj varne vožnje ter so urejeni (formal dress code), diskretni, s tekočim znanjem tujega jezika (ANG) in poznavanjem vožnje v koloni.

Med samim prevozom v spremstvu, so naša vozila znotraj kolone za boljšo vidnost in varnost opremljena s snemljivimi rdeče-modrimi signalnimi lučmi.

Naše izkušnje s protokolarnimi prevozi smo pridobivali med uradnim obiskom predsednika Ukrajine leta 2016 ter pri organizaciji prevozov za različne ambasade v Sloveniji, v času strateškega foruma vsako leto jeseni, ki se odvija na Bledu.