Želim cenovno ugoden prevoz:
Pošlji povpraševanje
Sledite nam:

VIP prevozi

Bi se želeli na poroko pripeljati v stilu – z luksuznim vozilom? Potrebujete prevoz na večerjo ali sestanek, kjer bi želeli narediti vtis? Bi želeli, da vaše poslovne partnerje prepeljemo z vozilom višjega cenovnega razreda? Na vsa zgornja vprašanja mi poznamo odgovor.

Za VIP prevoz se odločite, ko potrebujete prevoz od točke A do točke B in želite storitev na najvišjem možnem nivoju. V našem podjetju zagotavljamo osebna vozila višjega cenovnega razreda Mercedes Benz razreda E, BMW serije 7 ter kombinirana vozila višjega cenovnega razreda Volkswagen Caravelle, Volkswagen Multivan ter Mercedes Benz Viano in novi razred V.

Pri VIP prevozih sami izberete odhodno lokacijo (le-ta je poljubna), končno lokacijo ter uro odhoda. Pri uri odhoda smo vam seveda tudi mi v pomoč – posredujete nam relacijo prevoza in želeno uro prihoda, mi pa vam svetujemo uro odhoda.

Naši vozniki so prijazni, ustrežljivi, govorijo vsaj en tuji jezik (angleščina ali nemščina), pri VIP prevozih vas vedno pričakajo v obleki, vam odprejo vrata, naša vozila so vsa novejša od enega leta in vedno očiščena (tako notranjost vozila kot tudi zunanjost).