Želim cenovno ugoden prevoz:
Pošlji povpraševanje
Sledite nam:

Prevozi na letališča


 

Letalske karte so v večini primerov cenejše na okoliških letališčih (na primer Benetke, Trst), vendar se pogosto zatakne pri prevozu do letališča.

Kako priti do letališča? Kje pustiti avto?

V kolikor se odločite za prevoz na letališče z nami, se izognete tem vprašanjem in skrbem, hkrati je tudi lažje za vas, ker za vse pri prevozu na letališče poskrbimo mi – dan pred odhodom vas preko SMS-a obvestimo o točni uri odhoda, ob dogovorjeni uri vas poberemo na dogovorjeni lokaciji in vas odpeljemo do letališča. Tako ste od trenutka, ko zapustite svoj dom že brezskrbno na dopustu in novim dogodivščinam naproti.
Enako je s križarjenji – odhodi na križarjenja so običajno iz Benetk, Trsta ali Genove/Savone.
 
 
Pri prevozih na letališče razlikujemo dve vrsti prevozov:
  • Economy transfer, pri katerem združujemo različne potnike, ki potujejo ob približno istem času v isti smeri. Odhod vozila je možen pred želenim časom – čakalni čas (čakalni časi se razlikujejo med sabo odvisno od destinacije in so navedeni v ceniku).
  • Zasebni transfer, pri katerem se zakupi celotno vozilo ne glede na število potnikov (od 1-8). Odhod ob želenem času iz poljubne lokacije znotraj Ljubljane (lahko tudi z 8 različnih lokacij), vsak potnik prejme brezplačno vodo. Seveda po dogovoru in za minimalno doplačilo ponujamo tudi možnost odhodne lokacije izven Ljubljane.