Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana

Zavedamo se, da sta vaš čas in denar izjemno pomembna. Tako pri posameznikih, kot pri zaposlenih, poslovnih partnerjih, gostih. Naši zasebni prevozi na letališče Brnik so zelo dobra rešitev.

avto-100x50

 Zasebni prevoz do letališča Brnik z osebnim avtomobilom (1-3 osebe) že od

30€/vozilo

kombi-100x50

 Zasebni prevoz do letališča Brnik s kombijem (4-8 oseb) že od

 40€/vozilo

Več različnih razredov vozil

  • osebno vozilo standardni razred (Škoda Octavia/Superb, VW Passat ali podobno)
  • kombinirano vozilo standardni razred (Renault Trafic, Opel Vivaro ali podobno)
  • osebno vozilo poslovni razred (Mercedes Benz E razreda ali podobno)
  • kombinirano vozilo poslovni razred (Mercedes Benz V razreda)
  • osebno vozilo luksuzni razred (Mercedes Benz S razred, Audi A8 ali BMW serije
letališče brnik

Nudimo vam možnost izbire vozil različnih razredov. Z našimi urejenimi vozniki in vedno čistimi vozili ter našo fleksibilnostjo se bomo maksimalno približali vašim potrebam. Ravno zato so naši prevozi na letališče Brnik zagotovo med najboljšimi. Preverite naš cenik.

Kako potekajo prevozi na/z letališča Brnik z nami?

Prevozi so namenjeni le vam, vašim poslovnim partnerjem oz. gostom. V vozilu ste vedno sami. To vam omogoča diskretnost in možnost dela med prevozom. Naši vozniki so izkušeni, prijazni in ustrežljivi. Ponašajo se tudi s tekočim znanjem vsaj enega tujega jezika (večinoma angleščina). Prevozi na letališče Brnik so opravljeni glede na vaše želje. To pomeni, da ni nepotrebnega čakanja na prevoz ali predčasnega odhoda. Niti ni dodatnih pobiranj na drugih lokacijah.

Odhod je vedno z naslova, ki ga določite sami (brez dodatnih skrbi, kako priti do točke pobiranja v primeru skupinskih prevozov ali javnega prevoza) ter ob željeni uri.

Prevozi na letališče Brnik vključujejo tudi “meet&greet”. Na letališču voznik potnike vedno pričaka v avli letališke zgradbe PRIHODI/ARRIVALS z vašim imenom in priimkom. Lahko vas pričaka tudi z vnaprej dogovorjenim »wellcome board«-om (ime in priimek potnika, logotip podjetja/konference/kongresa itn.).

Letališče Brnik

Letališče Brnik (letališče Jožeta Pučnika) je zaradi svoje bližine zelo priljubljeno med turisti in poslovneži. Od prestolnice je oddaljeno le 28 kilometrov. Nudi sorazmerno dobre letališke povezave.

Navkljub bližini in avtocestni povezavi pa žal ni ravno enostavno dostopno. Ste se vprašali zakaj?

  • prevozi na letališče Brnik z javnim prevozom so časovno zelo potratni zaradi slabih povezav. Stroškovno sicer ugoden avtobus vozi ob točno določenih urah. Odhod je z določene lokacije (postaja). Velika večina pa nas ne živi v bližini, kar pomeni dodaten strošek za prevoz do lokacije odhoda.
  • parkirnine so visoke. Slab teden dni parkiranja na zunanjem parkirišču letališča je enak strošku našega prevoza. V parkirni hiši pa primerljiv znesek zadostuje le za tri dni.
  • prevozi na letališče Brnik s shuttle prevozi so časovno potratni, saj je treba na shuttle čakati tudi po eno uro ali več. Pri odhodu ali povratku s skupinskim prevozom obstaja možnost čakanja do 1 uro na prevoz. Odhod in povratek sta na določeno točko v Ljubljani. Torej je potrebno nekako še priti do točke odhoda/prihoda, kar pomeni dodaten strošek ali obremenjevanje bližnjih.
  • prevozi na letališče Brnik s taksijem so cenovno neugodni. Strošek prevoza je precej visok.
  • pogosto ne veste kaj dobite pri naročilu prevoza na letališče Brnik? Lahko vas pobere zgleden in urejen voznik z urejenim vozilom. Lahko pa je vozilo umazano, zakajeno, voznik pa neurejen. Si upate tvegati pri prevozu vaših poslovnih partnerjev ali gostov z letališča?

Dovolite, da vas prihodnjič ob pristanku na letališču Brnik, pričakamo mi.