Najem vozila z voznikom

Slovenija je v zadnjih nekaj letih (predvsem v toplejših mesecih) zaradi svoje majhnosti in raznolikosti postala izjemno zanimiva destinacija za različne turisteposameznike (ali individualce) ter manjše in večje skupine.

Brezskrbno in prijetno potovanje posameznikov in manjših skupin, ki obiščejo Slovenijo, se prične s prevozom od letališča do izbrane nastanitve v Ljubljani.

vip prevozi

V naslednjih dneh običajno sledi ogled različnih znamenitosti po Sloveniji, ki jih ni malo. Ker se zavedamo, da potniki na dotičnih lokacijah potrebujejo nekaj časa, včasih se zadržijo nekoliko dlje, kot je predvideno po planu, morda želijo spremeniti plan, je zelo pomembna hitra odzivnost, fleksibilnost in zmožnost prilagajanja tako podjetja, kot tudi voznika.

Najem vozila z voznikom, je v takih primerih, najbolj optimalna izbira prevoza – voznik in vozilo sta potnikom na voljo v danem časovnem okviru. Če se odločite za najem vozila z voznikom je možnost sprememb samega plana v tem primeru popolnoma enostavna.

Potniki med samim obiskom Slovenije, kar nekaj časa preživijo v vozilu in z voznikom, zato je izbor voznika še kako pomemben.

Naši vozniki so ustrežljivi, prijazni, urejeni, s tekočim znanjem tujega jezika (ANG) in vsi splošno razgledani (tujci običajno zelo veliko sprašujejo).

prevozi na turistične točke

Na voljo so osebna in kombinirana vozila standardnega in višjega razreda ter osebna vozila luksuznega razreda, izbirate pa lahko med poldnevnim najemom vozila z voznikom, celodnevnim najemom vozila z voznikom ter večdnevnim najemom vozila z voznikom.

Prepričani smo, da bomo izpolnili vaša pričakovanja in pričakovanja vaših gostov ter doprinesli k zadovoljstvu le-teh.