Prevoz poslovnih partnerjev

Poslovni prevozi so primerni za podjetja v Sloveniji, ki veliko sodelujejo s tujimi podjetji, saj tako velikokrat pride do obiska poslovnih partnerjev, kjer je potreben ustrezen prevoz poslovnih partnerjev.

Med samim obiskom je potrebno poskrbeti za prevoz vašega poslovnega partnerja od letališča do mesta, na sestanek ali pa mu le želite razkazati del naše prelepe pokrajine.

Običajno sami poskrbite za prevoz vašega poslovnega partnerja, v določenih primerih pa vam časovno to ne znese, zato naročite poslovni prevoz, pri tem pa se vam pojavljajo vprašanja in dvomi:

  • Vozilo morda ne bo čisto
  • Vozilo je lahko kadilsko
  • Voznik morda ne govori tujega jezika (ANG)
  • Voznik morda ne bo urejen
  • Voznik bo morda zamudil

Si upate prevoz vašega pomembnega poslovnega partnerja, ki prihaja v Slovenijo, prepustiti naključju in sreči

prevoz poslovnih partnerjev

Naši izbrani vozniki s tekočim znanjem vsj enega tujega jezika (ANG), ki so urejeni, prijazni in ustrežljivi, bodo vašega poslovnega partnerja ob dogovorjeni uri pričakali na letališču ali izbrani lokaciji ter ga varno in udobno prepeljali do končne destinacije.

Odločate se lahko med osebnimi in kombiniranimi vozili standardnega ali poslovnega razreda ter osebnimi vozili luksuznega razreda in tako optimizirate vaše stroške glede na vaše potrebe.