Konference in kongresi

Tuja podjetja in organizacije se v zadnjih letih pogosto odločajo za izvedbo različnih predstavitev ter organizacijo kongresov in konferenc v Sloveniji.

Izbira zanesljivega in celovitega prevoznega partnerja pri izvedbi kongresa je izjemno pomembna, saj je sama organizacija običajno zaradi velikega števila udeležencev ter nenehnih sprememb, precej živa stvar.

Kot ponudnik celovite transportne logistike ter kongresnih in konferenčnih prevozov, lahko namesto vas poskrbimo za vse, kar se navezuje na prevoze v sklopu samega kongresa ali konference in vam tako prihranimo nekaj dragocenega časa ter živcev.

Na voljo smo vam že od samega začetka, pa vse do konca kongresa – tabelo potnikov ter njihovih prihodov in odhodov v celoti uredimo mi, pri tem pa vas ažurno obveščamo, tako da ste ves čas na tekočem.

kongresi

Med samimi prihodi potnikov, voznikom pripravimo lične »wellcome« table, s katerimi pričakajo goste na letališču, oziroma v primeru večjega števila udeležencev uredimo tudi sprejemni pult ter hosteso, ki na letališču sprejema goste ter jih usmerja k dogovorjenim vozilom.

Izbirate lahko med vozili različnih razredov, ki pa so ves čas skladno z dogovorom z vami, med prevozi ustrezno označena na sprednjem delu vozila, tako da jih potniki lažje prepoznajo.

Z veseljem vam olajšamo izvedbo prevozov pri vaši organizaciji naslednjega kongresa ali konference.