VIP prevozi

Ko želite udobnejšo vožnjo z vozilom višjega razreda ali želite potovati v stilu, se odločite za VIP prevoz.

vip prevozi

VIP prevoz je namenjen vam, vašim poslovnim partnerjem ali vašim gostom za vse priložnosti. Na poti od/do letališča, na poroki, na sestanek, pri turističnih ogledih Slovenije in Evropi ali zgolj prevoz od točke A do točke B. Dotični luksuzni prevozi se vedno opravijo z vozilom višjega (kombi ali avto) ali luksuznega razreda (avto), glede na vaše želje.

Luksuzni VIP prevozi morajo biti v celoviti izvedbi, saj je to ključnega pomena pri tej storitvi. Ni dovolj, da je vozilo le višjega razreda, če je umazano ali zakajeno, ni dovolj ustrezno in čisto vozilo, če voznik ni urejen.

Pri naročilu VIP prevoza pri nas, so zgornji strahovi in dvomi odveč.

Naši urejeni (formal dress code), izkušeni, prijazni in ustrežljivi vozniki s tekočim znanjem vsaj enega tujega jezika (angleščina) bodo vas, vaše poslovne partnerje ali vaše goste ob željeni uri pričakali na izbrani lokaciji (letališču, vašem domačem naslovu ali v izbrani namestitvi) ter varno in udobno prepeljali do željene in izbrane destinacije.

vip prevozi

V primeru VIP prevoza oseb, se le-ta opravi z vozilom višjega ali luksuznega razreda, odvisno od vaših želja. Naša vozila so neoznačena (brez reklamnih napisov, taksi nalepk itn.), vedno očiščena (tako notranjost, kot tudi zunanjost), novejšega letnika (do dveh let starosti) in nekadilska (v vozilih se ne kadi).

Da bo sama vožnja še udobnejša in bo hitreje minila, vam je v vozilu na voljo ohlajena brezalkoholna pijača ter WI-FI.

Poleg brezskrbnosti in prednosti celovite storitve, ki jo prejmete, če naročite VIP prevoz, ste tudi vedno v naprej obveščeni o fiksnih stroških prevoza, kar vam dodatno pomaga optimizirati Vaše odhodke v podjetju.

Pri nas se luksuzni prevozi izvajajo izključno s premijskimi vozili kot so Mercedes-Benz S-Class in podobni. Za večje skupine večinoma izberemo Mercedes-Benz V-Class. Slednji omogočajo največje udobje in veliko prostora. Naši VIP prevozi bodo prava izbira za vse, ki želijo potovat v stilu.