Letalske karte so v večini primerov cenejše z okoliških letališčih. Ali pa je povezava z okoliških letališč direktna in vam to olajša pot. Vendar vsi vemo, da se pogosto zatakne pri prevozu do letališča – tako logistično kot časovno. Tukaj nastopimo mi.

Prevozi na letališča

Pri našem zasebnem prevozu do izbranega letališča (bodisi Brnik ali druga), ste v vozilu sami. To vam omogoča diskretnost in optimalen izkoristek časa. Med vožnjo lahko postorite še zadnje opravke na računalniku ali pa se enostavno odpočijete med mirno in udobno vožnjo. 

Naši vozniki vas poberejo na vašem domačem naslovu. Lahko pa tudi v drugi izbrani namestitvi. Pripeljejo vas varno ter udobno do izbranega letališča. 

Prevozi na letališča so lahko v osebnih ali v kombiniranih vozilih standardnega ali poslovnega razreda.

Vozimo na vsa večja letališča

Letališče Brnik

Zavedamo se, da sta vaš čas in denar izjemno pomembna. Zato so naši zasebni prevozi na letališče Brnik zelo dobra alternativa.

Več podrobnosti

Letališče Zagreb

 Letališče Zagreb je od mesta Zagreb oddaljeno slabih 20 kilometrov. Od Ljubljane pa 150km. Ravno zaradi tega je okviren čas prevoza do letališča Zagreb nekje okoli 1h 40minut iz Ljubljane.

Več podrobnosti

Letališče Trst

Vožnja s Point2Point od Ljubljane do Trsta v povprečju traja 1 uro in 30 minut. Na poti je predviden en krajši postanek. Od tam lahko ujamete odlične letalske povezave do drugih mest.

Več podrobnosti

Letališče Benetke

Pogosto so povezave z letališča Benetke boljše. Letališče Marco Polo se nahaja približno 15km od Benetk. Od Ljubljane je oddaljen približno 250 kilometrov. Ponuja pa ugodne in direktne povezave za naprej.

Več podrobnosti

Letališče Dunaj

V glavnem mestu Avstrije se nahaja mednarodno letališče Scwechat. Od Dunaja je oddaljeno 15 kilometrov. Od Ljubljane 390 km. V povprečju vožnja s postanki iz Ljubljane traja okoli 4 ure in 30 minut.

Več podrobnosti

Letališče Graz

Letališče Graz se nahaja slabih 10 kilometrov pred centrom mesta Graz. Hkrati je to 185 kilometrov iz Ljubljane. Do Graza naša vozila potrebujejo 2 ure in 15 minut. Vmes je predviden en krajši postanek.

Več podrobnosti

Letališče Celovec

Letališče Celovec je od Ljubljane oddaljeno 90 kilometrov. Zato potrebujemo iz Ljubljane to tja približno 1 uro in 15 minut. Od tam lahko letite v vsa druga večja mesta v Evropi.

Več podrobnosti

Letališče München

Letališče Munchen se nahaja 40 kilometrov od centra mesta Munchen. Za 450 kilometrov dolgo pot potrebujemo okvirno 4,5 ure od Ljubljane. Vmes sta predvidena dva krajša postanka.

Več podrobnosti

Letališče Milano

V Italiji se nahajajo tri letališča. In sicer malo pred Milanom se nahaja letališče Orio al Serio (Bergamo). V samem mestu je letališče Linate. Malo naprej pa se nahaja mednarodno letališče Malpensa.

Več podrobnosti

Letališče Bologna

Letališče v Bologni je od Ljubljane oddaljeno 390 kilometrov. Za pot do tja iz Ljubljane potrebujemo slabe 4 ure. Na omenjeni poti se naredita dva daljša postanka.

Več podrobnosti