Prevoz do Benetk

Pogosto je povezava z letališča Benetke boljša (tako cenovno, kot časovno), zato se potniki velikokrat odločajo za let z letališča Benetke, je pa povezava iz Ljubljane do Benetk nekoliko otežena. Javni prevoz je slab, vlaka na relaciji Ljubljana – Benetke ni, skupinski prevozi so, vendar so časovno neugodna izbira.

avto-100x50

 Zasebni prevoz do letališča v Benetkah z osebnim avtomobilom (1-3 osebe) že od

195€/vozilo

kombi-100x50

 Zasebni prevoz do letališča v Benetkah s kombijem (4-8 oseb) že od

 260€/vozilo

prevoz na letališče benetke

V kolikor se odločite za zasebni prevoz do letališča Benetke, ki je v celoti prilagojen vam, bo vas, vašega poslovnega partnerja ali vaše goste voznik pobral na poljubni odhodni lokaciji, ob željeni uri ter varno in udobno prepeljal do letališča.

Kot pri vseh naših prevozih je tudi pri prevozu do letališča Benetke na voljo osebno vozilo za posameznike (1-3PAX) ter kombinirano vozilo za manjše skupine (do vključno 8PAX). Izbirate lahko med osebnimi in kombiniranimi vozili standardnega in poslovnega razreda ter osebnimi vozili luksuznega razreda. Preverite naš cenik.

Benetke ponujajo dve možnosti za odhodni/dohodni let in sicer letališče Marco Polo ter nekoliko oddaljeno letališče Treviso.

Letališče Marco Polo

se nahaja približno 15km od Benetk ter okvirno 250 kilometrov od Ljubljane, ponuja pa ugodne in direktne povezave praktično za celotni svet.

Letališče Treviso

je od Ljubljane oddaljeno enako kot Marco Polo približno 250km, od samih Benetk pa dobrih 40km. Za razliko od Marca Pola je s Trevisa možno leteti zgolj v Evropo, predvsem ponuja veliko izbiro nizkocenovnih letov.