Prevozi na letališče Zagreb

Letališče Zagreb je od mesta Zagreb oddaljeno slabih 20 kilometrov. Od Ljubljane pa 150km. Okviren čas prevoza do letališča Zagreb je 1h 40minut iz Ljubljane.

avto-100x50

 Zasebni prevoz do letališča Zagreb z osebnim avtomobilom (1-3 osebe) že od

140€/vozilo

kombi-100x50

 Zasebni prevoz do letališča Zagreb s kombijem (4-8 oseb) že od

 170€/vozilo

Velikokrat je ponudba kart z naših okoliških letališč, kot je letališče Zagreb, cenovno ugodnejša. Ali pa je povezava enostavno boljša (direktni leti). V tem primeru je odločitev za let z okoliškega letališča popolnoma smiselna in logična. Preverite naš cenik.

Več različnih razredov vozil

  • osebno vozilo standardni razred (Škoda Octavia/Superb, VW Passat ali podobno)
  • kombinirano vozilo standardni razred (Renault Trafic, Opel Vivaro ali podobno)
  • osebno vozilo poslovni razred (Mercedes Benz E razreda ali podobno)
  • kombinirano vozilo poslovni razred (Mercedes Benz V razreda)
  • osebno vozilo luksuzni razred (Mercedes Benz S razred, Audi A8 ali BMW serije
point2point prevozi

Nudimo vam možnost izbire vozil različnih razredov. Naši urejeni vozniki in vedno čista vozila ter naša fleksibilnost se bodo maksimalno približali vašim potrebam. Zato so naši prevozi na letališče Brnik zagotovo med najboljšimi.

Zaradi svoje oddaljenosti od Ljubljane, pa je prevoz do letališča Zagreb malce večji logistični zalogaj. Ker se ne nahaja ravno »za ovinkom« in povratna pot traja 3-4 ure, je težje prositi svoje bližnje, da vas zapeljejo. Prav tako pa je lahko vožnja po pristanku domov naporna in utrujajoča. Skupinski prevoz oz. t.i. shuttle pa že tako dolgo pot, samo še podaljša. Pri takih prevozih se odhod ponavadi prilagaja več potnikom in je tako potrebno na prevoz čakati, tudi po dve uri in več.

Pri našem zasebnem prevozu do letališča Zagreb, čakanja na prevoz ni. Odhod/prihod je na Vaš domači naslov ali v izbran hotel. Prevoz je v celoti prilagojen Vam. V vozilu ni dodatnih potnikov (zasebni prevoz). V vmesnem času lahko tako med varno in udobno vožnjo uživate v miru in tišini. Ali pa čas izkoristite za delo na računalniku/tablici, kar vam omogoča WI-FI v naših vozilih.

Naši urejeni, zanesljivi in ustrežljivi vozniki bodo Vas, Vaše poslovne partnerje ali Vaše goste pričakali z Vašim imenom in priimkom (ali drugim dogovorjenim znakom) pričakali na letališču. Večinoma takoj za izhodom iz carinskega območja ali na Vašem izbranem naslovu ter vas popeljali do letališča Zagreb.